Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ορκίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του AHEPA Κέρκυρας

AHEPA ΚΕΡΚΥΡΑΣ
13 Ιουλίου 2024 / 20:25

Η AHEPA ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια, με σκοπό να προωθήσει την εκπαίδευση, τη φιλανθρωπία, την πολιτιστική κληρονομιά και την κοινωνική δικαιοσύνη

ΚΕΡΚΥΡΑ (AHEPA). Το τμήμα της AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) HJ-34 CORCYRA ανακοινώνει την ορκωμοσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης. Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, στην Ιόνια Ακαδημία, με την παρουσία του Αντικυβερνήτη της AHEPA HELLAS Νικόλαου Δημητρόπουλου καθώς και των μελών του τμήματος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

Γεώργιος Σαλαμπάσης, Πρόεδρος

Αντώνιος Προβατάς, Αντιπρόεδρος

Μάριος Κούστας, Γραμματέας

Λουκάς Βαρουξής, Ταμίας

Δημήτριος Απέργης, Μέλος

Ο πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Γεώργιος Σαλαμπάσης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του τμήματος, δήλωσε ότι αποτελεί τιμή και δέσμευση για τον ίδιο να υπηρετήσει τις αξίες και τους στόχους της οργάνωσης την AHEPA. Τόνισε τη σημασία της συνέχισης του έργου του τμήματος και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Η AHEPA ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια, με σκοπό να προωθήσει την εκπαίδευση, τη φιλανθρωπία, την πολιτιστική κληρονομιά και την κοινωνική δικαιοσύνη. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει να διασφαλίσει τη συνέχιση αυτής της αποστολής και να ενισχύσει την παρουσία και την επίδραση της AHEPA τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί τα μέλη της AHEPA HJ-34 CORCYRA, τους φίλους και τους συνεργάτες να στηρίξουν το έργο του για την ενίσχυση της κοινότητας και την προώθηση των ιδανικών που αυτή εκπροσωπεί.

ΦΩΤΟ@AHEPA ΚΕΡΚΥΡΑΣ