Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράση του Σοροπτιμιστικού Κέρκυρας με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σοροπτιμιστικός Όμιλος Κέρκυρας
02 Απριλίου 2024 / 15:25

Επίσκεψη στο ελαιοτριβείο της οικογένειας Δαφνή στον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Κέρκυρας στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος του, οργάνωσε επίσκεψη με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο ελαιοτριβείο της οικογένειας Δαφνή στον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας. Τα παιδιά απόλαυσαν τη διαδρομή, την ξενάγηση και το γεύμα, και αυτό μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Εκ μέρους του Σοροπτιμιστικού Ομίλου τα παιδιά συνόδευσαν η Επίτιμη Πρόεδρος Χριστίνα Χαϊδόγλου, η Διευθύντρια Προγράμματος Έλενα Καρούμπη και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Προγράμματος Μαριλού Δολιανίτη.

Ο Διευθυντής και Ιδιοκτήτης της επιχείρησης Olive Fabrica Σπύρος Δαφνής, οικονομολόγος (3η γενιά ελαιοπαραγωγών) μας ξενάγησε σε όλες τις εγκαταστάσεις (μουσείο παλαιών μηχανημάτων, σύγχρονη μονάδα, αίθουσα προβολής video για την ελιά και γευσιγνωσίας) όπου και απολαύσαμε το υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο με παγκόσμιες διακρίσεις, εδέσματα με λάδι, αλλά και αυτά της προσφοράς του Ομίλου μας.

Για μια ακόμη φορά τα προγράμματα που χρόνια οργανώνουμε για τα παιδιά του «Χαμόγελο του Παιδιού» με τον τίτλο «Γνωρίζουμε τον Τόπο μας» εκπληρώνουν το σκοπό τους - την εξωσχολική μάθηση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών, αλλά και τη χαρά για ότι καινούργιο γνωρίζουν.