Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναγνώστης καταγγέλλει αδιαφορία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

ΔΕΥΑΚ
16 Φεβρουαρίου 2024 / 13:57

"Σε περίπτωση κατά την οποία το υδρόμετρο καταγράφει την ροή του νερού δεν θα δεχτώ να μας χρεωθεί ως δική μας κατανάλωση"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καταγγελία απέστειλε ο αναγνώστης της «Ε» Αντώνης Μπάκολης για την αδιαφορία που επέδειξε, όπως λέει, η ΔΕΥΑ Κέρκυρας στο να επιδιορθώσει τη βλάβη του υδρόμετρου της οικείας του για περισσότερο από ένα μήνα. Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Aπό 10/01/24 το υδρόμετρο της κατοικίας μου στο Κοντόκαλι (αριθ. υδρομέτρου 1700255) παρουσίασε μεγάλη διαρροή. Στο τηλέφωνο δήλωσης βλαβών δεν απαντάει κανείς και την επομένη 11/01/24 δήλωσα την βλάβη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και έλαβα απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης. 

Επειδή δεν ακολούθησε καμία ενέργεια από την πλευρά της υπηρεσίας σας, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά (με τον αριθμό 2661039516). Μετά από πολλές ώρες προσπάθειας μας απάντησε υπάλληλος του Δήμου και αυτό επαναλήφθηκε τουλάχιστον δέκα φορές, σε διαφορετικές ημερομηνίες, μέχρι σήμερα. Το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε προς τον αριθμό 2661043719  (στις 8/2/24)το οποίο μας δόθηκε ως τηλέφωνο διευθυντή της Υπηρεσίας. Απάντησε κύριος του οποίου δεν γνωρίζω το όνομα, που διαβεβαίωσε ότι θα ειδοποιήσει για την αποκατάσταση της βλάβης.

Επειδή σήμερα 14/2/24 η διαρροή συνεχίζεται εντονότερα και ήδη έχει διαρρεύσει άσκοπα τεράστια ποσότητα νερού, σας δηλώνω ότι:

α) σε περίπτωση κατά την οποία το υδρόμετρο καταγράφει την ροή του νερού δεν θα δεχτώ να μας χρεωθεί ως δική μας κατανάλωση

β) επειδή η αμέλεια της υπηρεσίας σας έχει ως αποτέλεσμα τεράστια σπατάλη νερού θα εξετάσω αν, ως θιγόμενος δημότης από την αντιπεριβαλλοντική σας στάση, θα στραφώ νομικά εναντίον σας.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου,

Αντώνης Μπάκολης»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ