Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η «Χριστουγεννιάτικη Φασολάδα» της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
24 Δεκεμβρίου 2023 / 10:53
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Όλοι είχαν να πουν για την πεντανόστιμη, μαγειρεμένη στα ξύλα, φασολάδα, τους εκλεκτούς μεζέδες, τα γλυκά, το κρασί αλλά και το σπιτικό «Στομαχικόν» μας!"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση Παλαιών προσκόπων Κέρκυρας διοργάνωσε και φέτος την «Χριστουγεννιάτικη Φασολάδα», με παρουσία 40 μελών της Ένωσης. Η βραδιά περιλάμβανε προβολές βίντεο, «βαφτίσια» προσκοπικών ονομάτων νέων μελών και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Η Ένωση έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με την εκδήλωση:

«Σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος η «ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ» παρουσία 40 μελών της Ένωσης και πολλών φίλων που γέμισαν όπως πάντα την αίθουσα εκδηλώσεων του Προσκοπείου.

Όλοι είχαν να πουν για την πεντανόστιμη, μαγειρεμένη στα ξύλα, φασολάδα, τους εκλεκτούς μεζέδες, τα γλυκά, το κρασί αλλά και το σπιτικό «Στομαχικόν» μας! Η Τόμπολα φέτος ήταν διασκεδαστική με νικητή τον Αρχηγό του 4ου Συστήματος Τάσο Γκούβα. Από την βραδιά δεν έλλειπαν οι βιντεοπροβολές, τα "βαφτίσια" προσκοπικών ονομάτων νέων μελων, φυσικά τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ενώ δεν παραλείψαμε να πούμε τα χρόνια πολλά για τα γενέθλια της Βάσως.

Η Ομάδα Συντονισμού ευχαριστεί όλους για την παρουσία και υποστήριξη και εύχεται ολόθερμα Καλά Χριστούγεννα!»

ΦΩΤΟ@FB ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.