Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δώρα αγάπης από τον Σύλλογο Φίλων Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας

Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας
20 Δεκεμβρίου 2023 / 15:43

Για το εξαιρετικά καλαίσθητο ημερολόγιο πρόσφεραν τα έργα τους η Παναγιώτα Κάπελα και Μαρία Κρίγκα - Την αισθητική και την παραγωγή του επιμελήθηκε η Φιλένη Λοράνδου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ζεστή, ανθρώπινη, γιορτινή συνάντηση παραγματοποιήθηκε χθες από τους Φίλους Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας στο φιλόξενο Epic. Συγκεντρώθηκαν πολλές προσφορές για τους μαθητές κρατούμενους, γλυκίσματα και τηλεκάρτες, ευχετήριες κάρτες από την τάξη του μέλους των Φίλων Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας Λιάνας Τσιρίδου, με προσωπικές ευχές για τους μαθητές κρατούμενους.

Για το εξαιρετικά καλαίσθητο ημερολόγιο πρόσφεραν τα έργα τους η Παναγιώτα Κάπελα και Μαρία Κρίγκα. Την αισθητική και την παραγωγή του ημερολογίου επιμελήθηκε η Φιλένη Λοράνδου.

Το ημερολόγιο διατίθεται όπως και τις άλλες χρονιές στα καταστήματα ΠΛΟΥΣ - βιβλιοπωλείο του Δημοσθένη Καλάκου και Οπτικά της Μαριλένας Χονδρογιάννη.

Το ημερολόγιο θα το βρείτε σε δυο εκδοχές: με βάση ξύλινη και χωρίς βάση ξύλινη - για όσους έχουν ήδη.

Επίσης σε δυο χρωματισμούς της τσάντας από καραβόπανο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιο προτιμάτε. Το περιεχόμενο είναι το ίδιο, απλά αλλάζει η όψη της συσκευασίας.

Οι Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας σημειώνουν «Το ημερολόγιο είναι ένα όμορφο δώρο για φίλους και συγγενείς και ταυτόχρονα είναι ένας τρόπος να φέρουμε τον κοινωνικό μας περίγυρο κοντά στους μαθητές κρατούμενους.
Ας το προωθήσουμε!
Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το 2024!»

Υ.Γ. Οι φίλοι εκτός Κέρκυρας που επιθυμούν να λάβουν το ημερολόγιο, παρακαλούνται να στείλουν email στο [email protected].

ΦΩΤΟ: FB/Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας