Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πνιγμός η αιτία θανάτου της 65χρονης - Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Πόρισμα ιατροδικαστή
18 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:44
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η γυναίκα αναζητούνταν από το βράδυ της Πέμπτης από την οικογένειά της

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε πνιγμό αποδίδεται η αιτία θανάτου της 65χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής στην θαλάσσια περιοχή στα Μουράγια, σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή.

Όπως τόνισε στην «Ε» ο ιατροδικαστής Γιάννης Αϊβατίδης δεν διαπιστώθηκαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Η γυναίκα αλβανικής καταγωγής αναζητούνταν από το βράδυ της Πέμπτης από την οικογένειά της. Βρέθηκε το πρωί της επόμενης ημέρας στα βράχια στην παραλία κάτω από τα Μουράγια κοντά στο λοφάκι φορώντας τα ρούχα της.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.