Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Φωτογράφων στη ΥΠ. Προστασίας του Πολίτη

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
26 Αυγούστου 2023 / 16:09
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Διαμαρτυρία με σκοπό οι φωτογραφίες της νέας ταυτότητας να μην λαμβάνονται από την εκδούσα αρχή

ΑΘΗΝΑ. Μετά από διαδικτυακή συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων που έγινε στις 22/08 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 30/08 στις 10:30 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που θα έχει ως σκοπό την συνάντηση με τον Υπουργό και την αποδοχή του μοναδικού αιτήματος της Ομοσπονδίας: Οι φωτογραφίες της νέας ταυτότητας να μην λαμβάνονται από την εκδούσα αρχή.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα (30/08) θα πραγματοποιηθεί 24ωρο κλείσιμο όλων των φωτογραφείων, πανελλαδικά όπου και απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή σε όλο τον κλάδο.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθηνών υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων αλλά και με τη συνδρομή όλων των Ενώσεων πανελλαδικά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 03/04 είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Νομαρχία στην Κέρκυρα για το ίδιο θέμα στο πλαίσιο και πάλι πανελλαδικών κινητοποιήσεων της ΠΟΦ.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΧΕΙΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.