Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας
17 Αυγούστου 2023 / 17:41

"Τα είδη είχαν μαζευτεί από προσφορές επιχειρήσεων, φορέων του Δήμου, δημοτών αλλά και επιχειρήσεων, φορέων και κατοίκων από όλο νησί, κατά την διάρκεια της πρόσφατης πυρκαγιάς"

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δήμος Βόρειας Κέρκυρας). Σε δωρεά προχώρησε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας στις 17-8-2023, τροφίμων, νερών, χυμών και άλλων ειδών στο  «Χαμόγελο του Παιδιού» στους Μαγουλάδες,  συνολικά δύο τόνων. Η παράδοση έγινε παρουσία του προέδρου του Οργανισμού κ. Κων/νου Γιαννόπουλου  από την αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής πολιτικής και δημοσίων σχέσεων Σπυριδούλα Κόκκαλη και τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας κ. Γεώργιο Μαυρόπουλο, ενώ παρευρέθηκε και ο Σωτήρης Παυλόπουλος επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης του Οργανισμού. Τα ως άνω είδη είχαν μαζευτεί από προσφορές επιχειρήσεων, φορέων  του Δήμου, δημοτών μας αλλά και επιχειρήσεων, φορέων  και κατοίκων από όλο νησί, κατά την διάρκεια της πρόσφατης πυρκαγιάς.

Ο κ. Γιαννόπουλος ενημέρωσε ότι στα πλαίσια της συστηματικής και εποικοδομητικής συνεργασίας με το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας ο Οργανισμός «το Χαμόγελο του Παιδιού» , στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει δράσεις που αφορούν στην εκπαίδευση εργαζομένων και εθελοντών του δήμου σε θέματα εξαφάνισης ανηλίκων, εξαφάνισης ενηλίκων που διατρέχουν κίνδυνο και σε θέματα έκτακτης ανάγκης. Επίσης κοντά στο δήμο βρίσκεται η εθελοντική ομάδα Πυρόσβεσης του Οργανισμού  που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα στους Πυροσβέστες που έδιναν μάχες με τις φλόγες  στην πυρκαγιά του Ιουλίου.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ευχαριστεί για την ανθρωπιά που απλόχερα προσέφεραν και προσφέρουν οι συμπολίτες μας. Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης μπορούμε να πετύχουμε πολλά, προς όφελος της κοινωνίας µας.

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ