Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έναρξη τρίτης περιόδου των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης στην Κασσιώπη

Κατασκηνώσεις
19 Ιουλίου 2023 / 14:06

Στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις φιλοξενούνται 110 αγόρια ηλικίας Γυμνασίου και Λυκείου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου ξεκίνησε στην Κασσιώπη το πρωί της Τρίτης 18 Ιουλίου 2023 η τρίτη περίοδος του φετινού προγράμματος των κατασκηνώσεων της τοπικής Εκκλησίας.

Στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις φιλοξενούνται 110 αγόρια ηλικίας Γυμνασίου και Λυκείου. Τον αγιασμό τέλεσε ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχηγός της περιόδου αυτής π. Γεώργιος Μπογδάνος, μεταφέροντας την πατρική αγάπη και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Νεκταρίου, ο οποίος θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες την κατασκήνωση, για να δει από κοντά τα παιδιά, να συζητήσει μαζί τους και να χαρεί την παρουσία τους, ως σημείο της αγάπης της τοπικής Εκκλησίας προς την νεότητα.

Το αρχηγείο πλαισιώνουν ακόμη ο διακονος του Μητροπολίτη π. Δοσίθεος Παπαμήτρος, ως υπαρχηγός, και η πρεσβυτέρα κ. Σταματίνα Βλάχου-Μπογδάνου. Τα στελέχη είναι φοιτητές και απόφοιτοι Λυκείου, που έρχονται με αγάπη για το ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας εθελοντικά.

ΦΩΤΟ: Ι.Μ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ