Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η καλοκαιρινή γιορτή της «Μέλισσας»

Μέλισσα
14 Ιουλίου 2023 / 15:43

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΕΛΙΣΣΑ). Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε, σε κλίμα ενθουσιασμού, η καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας «ΜΕΛΙΣΣΑ» με τη συμμετοχή όλων των νέων και των εργαζομένων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία, Σπυρίδωνα Ζουμπουλίδη, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκομένους  για την στήριξη τους και επισήμανε το σημαντικό έργο που επιτελείται με μόνο γνώμονα την αγάπη και τη φροντίδα στα παιδιά!

Σε ένα ζεστό, γιορτινό και οικογενειακό περιβάλλον οι νέοι, με την βοήθεια της μουσικού μας και του προσωπικού, τραγούδησαν όμορφα τραγούδια και φώτισαν με τις φωνές τους όλο το χώρο. Παράλληλα, ένας μπουφές με υπέροχα εδέσματα, φτιαγμένα από τους γονείς και τα παιδιά της «ΜΕΛΙΣΣΑΣ» στα πλαίσια της εκπαίδευσης τους, καθώς και ποτά, αναψυκτικά από το Σύλλογο συνετέλεσαν στο να στηθεί ένα μικρό γλέντι.

 Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και σας ενημερώνουμε ότι το ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» λειτουργεί κανονικά και τους θερινούς μήνες.

Με εκτίμηση

 

          Ο Πρόεδρος                                                                           Η   Γραμματέας 

   Ζουμπουλίδης Σπυρίδων                                                                   Κοντού Μαρία

 

ΦΩΤΟ@ΜΕΛΙΣΣΑ