Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Αγροδιατροφική Σύμπραξη
13 Ιουλίου 2023 / 17:46

"Το ποσό αυτό, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για τις κατασκηνώσεις που διοργανώνονται από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού- Παράρτημα Κέρκυρας το φετινό καλοκαίρι"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ). Με μεγάλη μας χαρά, συνεχίζουμε τις προσφορές δωροεπιταγών που καλύπτουν τις ανάγκες για τις κατασκηνώσεις προσκόπων και ομάδων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού!

Ο Οδηγισμός στην Κέρκυρα έχει μία δραστήρια παρουσία στο πέρασμα των χρόνων και αποτελεί μια ομάδα δεμένη που έχει να επιδείξει πλούσιο έργο, με κεντρικό άξονα τα παιδιά.

Το ποσό αυτό, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για τις κατασκηνώσεις που διοργανώνονται από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού- Παράρτημα Κέρκυρας το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Νίκος Μουζακίτης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου, Γιάννη Αρμενιάκο, ευχήθηκαν τα καλύτερα στα παιδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο όπου θα διοργανωθούν δράσεις από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Παράρτημα Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ@ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ