Σάββατο 06.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις 03/07

ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ
03 Ιουλίου 2024 / 11:46

Στην ημερίδα θα αναλυθούν θέματα όπως η κατάσταση του Αγροτικού Χώρου στην Κέρκυρα, οι δυνατότητες χρηματοδότησης που δημιουργούνται μέσω τον Παρεμβάσεων Αγροτικής Ανάπτυξης της τρέχουσας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής κ.α.

ΚΕΡΚΥΡΑ.Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της,  συνδιοργανώνει μαζί με την «Περιφέρεια Ιονίων Νήσων», την «Ένωση Συνεταιρισμένων Αγροτών Κέρκυρας» και την «Αγρωγή Συμβουλευτική», Ημερίδα με θέμα τον Πρωτογενή τομέα στην Π.Ε. Κέρκυρας.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 και ώρα 10:00 το πρωί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, οδός Σαμάρα 13.

Στην ημερίδα θα αναλυθούν θέματα όπως η κατάσταση του Αγροτικού Χώρου στην Κέρκυρα, οι δυνατότητες χρηματοδότησης που δημιουργούνται μέσω τον Παρεμβάσεων Αγροτικής Ανάπτυξης της τρέχουσας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η σύσταση και λειτουργία Ομάδων Παραγωγών των προϊόντων που παράγει το νησί, το Σύστημα Παροχής Δωρεάν Γεωργικών Συμβουλών στους Αγρότες της Κέρκυρας, καθώς και η Προσέγγιση «Έξυπνες Αγροτικές Περιοχές τον 21ο Αιώνα» (Έξυπνα Χωριά).

ΦΩΤΟ@pixabay