Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα του Ερημίτη Πλους σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Ερημίτης Πλους
08 Ιουλίου 2023 / 19:46
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

«Με την αδειοδότηση για την δημιουργία Μαρίνας μέσα στον Ερημίτη να έχει δοθεί, η παρουσία όλων μας στις εκλογές και στη συζήτηση που θα γίνουν στις Σινιές αυτήν την Κυριακή 9 Ιουλίου θα είναι αποφασιστική»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου στις 30/06 της κατασκευής τουριστικής λιμενικής εγκατάστασης στη θέση Ερημίτης της περιοχής Αγίου Στεφάνου Σινιών, ο σύλλογος «Ερημίτης Πλους», απευθύνει και πάλι κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους του για να δώσουν το παρόν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 09/07 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην ελαιουργεία των Σινιών.

Η ανακοίνωση του Ερημίτη Πλους

«Με την αδειοδότηση για την δημιουργία Μαρίνας μέσα στον Ερημίτη να έχει δοθεί, η παρουσία όλων μας στις εκλογές και στη συζήτηση που θα γίνουν στις Σινιές αυτήν την Κυριακή 9 Ιουλίου θα είναι αποφασιστική», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Στις 9 του Ιούλη ημέρα Κυριακή, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην ελαιουργεία των Σινιών έχουμε, ο σύλλογος "Ερημίτη Πλους..." εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. στην οποία είσαστε προσκεκλημένοι να παραβρεθείτε κανονικά με δικαίωμα λόγου και ψήφου. Είναι και αυτή μια δυνατότητα παραπέρα γνωριμίας, σύσφιξης σχέσεων και συμπόρευσης. Με χαρά σας περιμένουμε όλους».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.