Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωροεπιταγή στο 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη

Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
04 Ιουλίου 2023 / 17:08

Το ποσό αυτό, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για την κατασκήνωση που διοργανώνει το Σύστημα στο Προσκοπικό Κέντρο στο Βίδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με ιδιαίτερη χαρά, προσέφερε σήμερα δωροεπιταγή ύψους 300 € στο 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ποταμού Κέρκυρας.

Το ποσό αυτό, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για την κατασκήνωση που διοργανώνει το Σύστημα στο Προσκοπικό Κέντρο στο Βίδο το οποίο θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 16 Ιουλίου και θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 11- 15 ετών. Μάλιστα, στην κατασκήνωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί και ναυτικό ταξίδι στην ευρύτερη περιοχή Δασιά – Μπαρμπάτι, με τις παραδοσιακές ναυτοπροσκοπικές λέμβους.

Την δωροεπιταγή προσέφερε ο Πρόεδρος ΔΣ της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης και του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, Νικόλαος Μουζακίτης, ο οποίος δήλωσε: η σημερινή προσφορά της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης προς το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ποταμού, είναι μια ανταπόδοση της εξαιρετικής συνεργασίας μας τον τελευταίο χρόνο, καθώς πάντοτε, όλα τα μέλη του Συστήματος είναι πρόθυμα να συμβάλουν στις δράσεις μας που έχουν στο επίκεντρο την εκμάθηση παιδιών σε θέματα υγιεινής διατροφής.

Ευχόμαστε στα παιδιά και στους εθελοντές συνοδούς τους να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο πανέμορφο περιβάλλον του Βίδο και να γυρίσουν με αναμνήσεις που θα κουβαλάνε μια ζωή!