Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία: «Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός ως μία μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία» στο Επιμελητήριο

Επιμελητήριο
24 Οκτωβρίου 2017 / 07:41
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την «Business Support Services», διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία»

 η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Επιμελητήριο Κέρκυρας. Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για την διαδικασία εξωδικαστικού συμβιβασμού:
Θα περιγράφει η παρούσα κατάσταση, το πεδίο εφαρμογής του νόμου και τα κριτήρια επιλεξιμότητας. Θα περιγράφουν τα απαιτούμενα της αίτησης και τα μυστικά της υποβολής και θα σκιαγραφηθεί η διαδικασία μετά την υποβολή της αίτησης. Θα περιγράφουν τα βασικά στοιχεία της μελέτης βιωσιμότητας και πως πρέπει να γίνεται η επιβεβαίωση της μελέτης βιωσιμότητας και κυρίως πως πρέπει οι πελάτες να χειρίζονται προς όφελος τους αυτό το κρίσιμο στάδιο.
Αμέσως μετά θα συζητηθούν:
Οι οδηγίες που έχουν δοθεί στους εκπροσώπους του δημοσίου.
Πως σκέπτονται τα πιστωτικά ιδρύματα.
Την κρισιμότητα της παρούσας αξίας των εξασφαλίσεων και τον ρόλο τους στο αίτημα.
Τον τρόπο διαπραγμάτευσης και θα παρουσιαστούν συγκεκριμένα παραδείγματα αποτελεσματικών πραγματικών διαπραγματεύσεων.
Θα ακολουθήσει χρόνος για ερωτήσεις απαντήσεις ενώ θα μπορεί οποιοσδήποτε το επιθυμεί να προγραμματίζει συνάντηση την ίδια ή άλλη μέρα για εξατομικευμένη προσέγγιση.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.