Nέα σύνθεση ΔΣ Φαρμακευτικού Συλλόγου Κέρκυρας
Πρόεδρος ο Βλάχος Κωνσταντίνος και αντιπρόεδρος ο Σταματάκος Αλέξανδρος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κέρκυρας ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτή προέκυψε μετά τη συνεδρίαση της 17ης Δεκεμβρίου 2025 και τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα. Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος:Βλάχος Κωνσταντίνος,
αντιπρόεδρος:Σταματάκος Αλέξανδρος,
Γραμματέας:Κούστας Μάριος,
Ταμίας:Πολέντας Κοσμάς,
Μέλος:Παγκράτη Ελένη-Μαρία
και μέλη: Μουζακίτης Μιχαήλ, Ράλλης Χρήστος, Στασινόπουλος Μαρίνος, Τριβυζάς Νικόλαος.
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει τα καθήκοντά του με στόχο τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου,την προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων των φαρμακοποιών του Νομού Κέρκυρας και τη διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη και τη κοινωνία.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κέρκυρας ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσφορά τους και εύχεται καλή και δημιουργική θητεία.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.


