Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαρία Γονίδη - Δραζίνου: Θέλουν να κρυφτούν, αλλά...

Μαρία Γονίδη
12 Ιουνίου 2023 / 13:34

Της Μαρίας Γονίδη - Δραζίνου, υποψήφιας βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ

  • Σπύρος Πνευματικός, καθηγητής Ιατρικής, βουλευτής ΝΔ: «Πρέπει να δούμε την αξιολόγηση των πράξεων δεν έχει νόημα να κάνουμε αυτό για σας. Ένας καρκινοπαθής τελικού σταδίου δεν είναι υποχρεωτικό... Γιατί; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση ορισμένων ανθρώπων»
  • Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής ΝΔ, αδελφή του Πρωθυπουργού: «Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας. Αντ' αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο.. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι' αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα.  Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», είπε προς τους κατοίκους του μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης.

Τόσο κυνικοί, τόσο αλαζόνες, τόσο απειλητικοί που δεν μπορούν ούτε στοιχειωδώς να συγκρατηθούν! Μετά τα ψέματα για την οικονομία και τη δήθεν σταθερότητα και ανάπτυξη, με την ακρίβεια να οδηγεί σε σταθερή φτωχοποίηση του κόσμου, τη διάλυση της δημόσιας υγείας και δημόσιας παιδείας, τώρα έφτασαν στο στάδιο των απειλών! Μας γυρίζουν σε εποχές σκοτεινές που όλοι θα ήθελαν να ξεχάσουν και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα επέστρεφαν. Πράγματι με μια παντοδύναμη ΝΔ τα πράγματα δε θα είναι μόνο πάρα πολύ δύσκολα , θα είναι και επικίνδυνα.

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 ξαναψηφίζουμε για τις ζωές μας. Ψηφίζουμε για το αύριο που μας αξίζει!

Μαρία Γονίδη Δραζίνου

Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κέρκυρα