Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαρία Γονίδη: «Είμαστε οι επιλογές μας»

Μαρία Γονίδη
13 Απριλίου 2023 / 13:57

Γράφει η Μαρία Γονίδη, Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρα

Δεν είναι επιλογή μας η εξαθλίωση της μεσαίας τάξης, που για την καθημερινή της επιβίωση στηρίζεται πλέον σε κουπόνια και απαξιωτικά καλάθια (του νοικοκυριού, των “παιχνιδιών”, του Πάσχα, του “νονού”…).

Δεν είναι επιλογή μας η διάλυση και η ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υποδομών, των νοσοκομείων, των σιδηροδρόμων, των δικτύων ενέργειας, του νερού.

Δεν είναι επιλογή μας η τραγική αύξηση της ανισότητας, οι τελευταίες θέσεις αγοραστικής δύναμης του Έλληνα Πολίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η ενίσχυση της αισχροκέρδειας από τους οικονομικά ισχυρούς, η ακραία εμπορευματοποίηση που πρεσβεύει η απερχόμενη κυβέρνηση, έχοντας παραδώσει στις αγορές ακόμα και την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια μας.

Δεν είναι επιλογή μας η προκλητική κατάλυση κάθε έννοιας Δημοκρατίας, η κατάρρευση ανθρώπινων και εργασιακών δικαιωμάτων, η στοχοποίηση των νέων και η ακραία αστυνομοκρατία απέναντι σε κάθε φωνή διαμαρτυρίας.

Δεν είναι επιλογή μας η απουσία οργανωμένου σχεδίου για την αντιμετώπιση των καθημερινών μας προβλημάτων.

Δεν είναι επιλογή μας η λογική του “ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ”.
Τέλος στην επικράτηση “μιας βολικής, ήπιας, λογικής, δημοκρατικής ανελευθερίας”.
Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει, χωρίς να λέει ψέματα.

Για να σταματήσουν τα ψέματα για την οικονομία, την ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό, στις 21 του Μάη, ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ. Ας ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για μία ουσιαστικά προοδευτική κυβέρνηση...για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και την αξιοπρέπεια μας...για να μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε ξανά!!!

Καλή Ανάσταση,

Μαρία Γονίδη
Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ- Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρα