Τρίτη 22.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο στις 22/10

ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
18 Οκτωβρίου 2024 / 10:29
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η Συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη και όχι την Τετάρτη, όπως αρχικώς ανακοινώθηκε και θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεδριάζει την Τρίτη 22/10 στις 19:00 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης,  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (κτήριο πρώην Νομαρχίας – Διεύθυνση: Σαμάρα 13),

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει:

Ανακοινώσεις, ερωτήσεις

Θέματα:

  1. Έγκριση αναπροσαρμογής δημοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κατόπιν της υπ’ αριθμόν 33-5/4.10.2024 Απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής

(Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Θεοφανή Τσιμπούλη).

  1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024

(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Καρδόνας).

  1. Έγκριση χορηγήσεως 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης των εργασιών στον ανάδοχο του έργου «Συντήρηση και αποκατάσταση Οδών Δημοτικών Ενοτήτων Κερκυραίων Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» 

(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Καρδόνας).

  1. Έγκριση χορηγήσεως 3ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Συντήρηση και αποκατάσταση Οδών Δημοτικών Ενοτήτων Διαπόντιων Νήσων Δ.Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων»

(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Καρδόνας).

  1. Έγκριση χορηγήσεως 3ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Έργα συντήρησης και αποκατάστασης οδικού δικτύου Διαποντίων Νήσων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Καρδόνας).
  2. Έγκριση παραχώρησης χρήσης χώρου επί της οδού Κωνσταντίνου Ζαβιτσιάνου 1, για τη στάση και στάθμευση υπηρεσιακών οχημάτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Καρδόνας).

  1. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2024

(Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Θεοφανή Τσιμπούλη).

  1. Έγκριση παράτασης της εκμίσθωσης τμημάτων κοινοχρήστων χώρων για τη λειτουργία Αυτοματοποιημένων Ταμειακών Μηχανημάτων (ΑΤΜ)

(Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Θεοφανή Τσιμπούλη).

  1. Έγκριση παράτασης της μισθωτικής σύμβασης για το δημοτικό ακίνητο υπ’ αριθμόν 7, επί της οδού Γεωργίου Θεοτόκη

(Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Θεοφανή Τσιμπούλη).

  1. Έγκριση παράτασης της μισθωτικής σύμβασης για το δημοτικό ακίνητο υπ’ αριθμόν 8, επί της οδού Γεωργίου Θεοτόκη

(Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Θεοφανή Τσιμπούλη).

  1. Έγκριση του από 24.5.2024 Πρακτικού της Επιτροπής Δημοπρασιών. Κατακύρωση της δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου στέγασης και λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας. Κατακύρωση της π (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Γιαννούλης).
  2. Ορισμός Μελών για τη συγκρότηση της Επιτροπής καταγραφής και κατανομής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων της ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Κ. όπως προβλέπει το άρθρο 133 του ν. 4714/2020, μετά την απόφαση περί αποχώρησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων από το Νομικό Πρόσωπο «Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμων Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και Νότιας Κέρκυρας».
  3. Τροποποίηση της υπ’ αριθμόν 2-18/30.1.2024 (ΑΔΑ: 9ΨΟΙ46ΜΓ2Α-6ΩΛ) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον ορισμό των εκπροσώπων της οργανωτικής δομής του Δήμου μας στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων

(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σπυρίδων Γαλάνης).

  1. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου και ενός υπαλλήλου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και των αναπληρωτών τους, για τη συγκρότηση Σχολικών Συμβουλίων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Γιαννούλης).

Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης: bit.ly/3hdRFnR).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.