Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

4 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
23 Αυγούστου 2024 / 10:47
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο. Ειδικότερα:

Στην Κέρκυρα, τις βραδινές ώρες τις Πέμπτης 22/08 έως πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 23/08, συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 39χρονος στην περιοχή του Ύψου για κατοχή μικροποσοτήτων κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης και ένας 21χρονος στην περιοχή του Κάβου, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, τo πρωί της Πέμπτης 22/08 συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), στη Νικιάνα Λευκάδας, 22χρονος άνδρας, καθώς, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στο Λαγανά Ζακύνθου, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), προχώρησαν στη σύλληψη ενός νεαρού 18 ετών για κατοχή μικρής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.