Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

8 συλλήψεις για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής

ΓΕ.Π.Α.Δ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
16 Αυγούστου 2024 / 12:57
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Ιθάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οκτώ άτομα συνελήφθησαν από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 14/08 μέχρι τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 15/08 από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κέρκυρας και Κεφαλληνίας, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα. Ειδικότερα:

Στον Ύψο και στον Κάβο Νότιας Κέρκυρας, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανδρών (ιδιοκτητών και προσωρινά υπεύθυνου), καθώς διαπιστώθηκε να λειτουργούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής, ενώ επιπλέον στη μία περίπτωση η ένταση της μουσικής υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Επιπλέον, στο Λαγανά και το Αργάσι Ζακύνθου, συνελήφθησαν  ιδιοκτήτης και δύο προσωρινά υπεύθυνοι αντίστοιχων καταστημάτων, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Τέλος, στην Ιθάκη, συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν θέσει σε λειτουργία τη μουσική με τρόπο που διαταράσσονταν η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.