Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
16 Αυγούστου 2024 / 12:21
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Ειδικότερα:

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 16/08, εντοπίστηκαν στον Παντοκράτορα Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο άνδρες (31 και 29 ετών), στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και δισκίο ECSTASY.

Επιπλέον, στην πόλη της Κέρκυρας, απογευματινές ώρες της Πέμπτης 15/08, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, αφού ενημερώθηκαν από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας σχετικά με κλήση πολίτη, εντόπισαν 31χρονο και τον συνέλαβαν καθώς, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με μήκος λάμας 14 εκατοστών.

Τέλος, ένας άνδρας 28 ετών συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), πρώτες πρωινές ώρες σήμερα καθώς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στην περιοχή του Ύψου Κέρκυρας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, με μήκος λάμας 9 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.