Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέντε συλλήψεις σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
13 Αυγούστου 2024 / 12:37
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέντε συλλήψεις, σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών πραγματοποίησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, από το βράδυ της Δευτέρα 12/08 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 13/08. Ειδικότερα:

Ειδικότερα, χθες  το βράδυ (12/08), εντοπίστηκαν σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και συνελήφθησαν, δύο άνδρες 21 ετών, καθώς στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ενός εξ αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 50,87 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, κατασχέθηκε και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ως μέσο για την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Σε μία ακόμα περίπτωση, στον Κάβο, συνελήφθη και πάλι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας ακόμη άνδρας για κατοχή μικροποσότητας της ίδιας ουσίας.

Τέλος, στην πόλη της Ζακύνθου και στο Λαγανά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), δύο άτομα, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ@ΓΕ.Π.Α.Δ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.