Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επτά συλλήψεις σε Κέρκυρα Λευκάδα και Ζάκυνθο

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
21 Ιουλίου 2024 / 12:32
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Για ηχορύπανση, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής και διατάραξη - κατά περίπτωση -

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν, από το βράδυ του Σαββάτου 20/07 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 21/07 από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κέρκυρας και Λευκάδας, 7 άτομα, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων και διατάραξη σε καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα καθώς, με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη, νόμιμου εκπροσώπου ή προσωρινά υπευθύνου, λειτουργούσαν αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με την ένταση της μουσικής σε αυτά, να υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο θορύβου
  • στον Ύψο Κέρκυρας, συνελήφθησαν 2 άνδρες, υπεύθυνοι καταστημάτων, για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής, υπέρβαση του επιτρεπτού ορίου θορύβου και διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων - κατά περίπτωση - και
  • στην παραλία Λευκάδας, συνελήφθη ιδιοκτήτης, για λειτουργία μουσικής σε κατάστημα, που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.