Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
13 Ιουλίου 2024 / 12:27
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έξι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου και Λευκάδας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών . Ειδικότερα:

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 12/07 συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, δύο 16χρονοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη επίσης την Παρασκευή 12/07, το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας αλλοδαπός για κατοχή της ίδιας ουσίας.

Τέλος, στη Λευκάδα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 13/07, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και συνελήφθησαν, 2 αλλοδαποί (42 ετών και 32 ετών), για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και ένας ακόμη αλλοδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.