Τρίτη 09.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζάκυνθος: Αιματηρή συμπλοκή με πέντε τραυματίες στο Λαγανά

ΣΥΜΠΛΟΚΗ
05 Ιουλίου 2024 / 16:29
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε, καθώς και εννέα κινητά τηλέφωνα από τους εμπλεκόμενους

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λαγανά έξω από μπαρ με πρωταγωνιστές 14 νεαρούς ηλικίας από 17-21 ετών.

Η Αστυνομία προέβη σε 12 συλλήψεις, 11 Ελλήνων και ενός αλλοδαπού, ενώ δυο ακόμη άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια αναζητούνται.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ το επεισόδιο που έλαβε διαστάσεις αιματηρής συμπλοκής εξελίχθηκε μεταξύ δυο ομάδων νερών ατόμων, διαχωρισμένοι σε έξι και οκτώ άτομα.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, 20χρονος που συμμετείχε σ’ αυτή, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε, τέσσερα άτομα, ηλικίας 17 έως 21 ετών, ενώ ένα ακόμη άτομο, ηλικίας 20 ετών, τραυματίστηκε από γροθιές και λακτίσματα.    

Σε βάρος όλων των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της συμπλοκής, ενώ, επιπλέον -κατά περίπτωση- κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με το νόμο περί όπλων και επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε, καθώς και -9- κινητά τηλέφωνα από τους εμπλεκόμενους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

 

ΦΩΤΟ ΕΛΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.