Σάββατο 29.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μέχρι 3 Ιουλίου η προθεσμία ρύθμισης οφειλών στην ΔΕΥΑ Β. Κέρκυρας

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
26 Ιουνίου 2024 / 14:01
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Είναι ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι στη δρομολόγηση λύσεων των μεγάλων υδρευτικών προβλημάτων της ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προτρέπει η ΔΕΥΑ Β. Κέρκυρας με άμεση διευθέτηση των οφειλών τους, ενώ λόγω των αργιών που μεσολαβούν η προθεσμία ρύθμισης οφειλών παρατείνεται μέχρι τις 03/07. Συγκριμένα, η ανακοίνωση της επιχείρησης αναφέρει:  

«Η νεοσυσταθείσα επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κέρκυρας  καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της και να τακτοποιήσει  παλιές εκκρεμότητες που παρελήφθησαν.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται: στην προσπάθεια κάλυψης της επάρκειας νερού, με αυξημένες ποσότητες, με συνδέσεις νέων δικτύων με νέες γεωτρήσεις, με «εκμετάλλευση» των πηγών. Παρακαλούμε όλους τους καταναλωτές να συμβάλλουν στην ως άνω προσπάθεια εκπληρώνοντας τις οικονομικές τους υποχρεώσεις με άμεση  διευθέτηση των  οφειλών τους, ώστε η επιχείρηση να μη βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να κάνει διακοπές Υδροδότησης.

Επίσης ενημερώνουμε ότι λόγω αργιών που μεσολαβούν δίνεται παράταση ρύθμισης οφειλών, έως την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024. Από την επομένη της λήξης προθεσμίας πληρωμής, η επιχείρηση θα προβεί σε διακοπές υδροδότησης χωρίς νέα ειδοποίηση, και  χωρίς να φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την διακοπή υδροδότησης.

Είναι ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι στη δρομολόγηση λύσεων των μεγάλων υδρευτικών προβλημάτων της ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας.»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.