Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέσσερεις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
20 Ιουνίου 2024 / 12:53
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών προχώρησαν οι Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου την Τρίτη 18/06, την Τετάρτη 19/06 και την Πέμπτη 20/06. Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων. Συγκεκριμένα:

Το απόγευμα της Τετάρτης 19/06, εντοπίστηκε σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και συνελήφθη, αλλοδαπός, έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, το βράδυ της ίδιας ημέρας 19/06, στον Κάβο, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), αλλοδαπός, για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης.

Τέλος, στο Λαγανά Ζακύνθου, πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 18/06 και πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 20/06, σημειώθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο επιπλέον συλλήψεις αλλοδαπών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε αντίστοιχα, μικροποσότητα κοκαΐνης και «MDMA» σε κρυσταλλική μορφή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.