Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας: Συνάντηση για τη συμφόρηση στην Μητροπολίτου Μεθοδίου

ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
19 Ιουνίου 2024 / 13:45

"Οι φορείς κατέθεσαν τις απόψεις τους για την υφιστάμενη κατάσταση και πρότειναν λύσεις για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, με παράλληλη πρόνοια για την ασφάλεια των πεζών και την αποφυγή ατυχημάτων."

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Σύσκεψη για την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαράσλειο, υπό τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Στέφανο Πουλημένο.

Στη σύσκεψη που έγινε, κατόπιν αιτήματος του πρώην δημοτικού συμβούλου Χρυσόστομου Μπούκα, τοποθετήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς: Ο Διοικητής της Τροχαίας Κέρκυρας Γιώργος Κωνστάντης, ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Αλέξανδρος Πάγκαλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Αλέγρης και ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Σοφιανός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Καρδόνας καθώς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κυκλοφορίας Συγκοινωνιών και Αδειών Κυκλοφορίας Εμμανουέλλα Παπαδοπούλου.

Οι φορείς κατέθεσαν τις απόψεις τους για την υφιστάμενη κατάσταση και πρότειναν λύσεις για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, με παράλληλη πρόνοια για την ασφάλεια των πεζών και την αποφυγή ατυχημάτων. Τα μέτρα που θα ληφθούν  θα εξεταστούν σε συνεργασία με την Τροχαία.

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ