Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάθετα αντίθετοι σε αύξηση των τιμολογίων νερού οι Μόνιμοι Κάτοικοι Παλιάς Πόλης

ΔΕΥΑΚ
14 Ιουνίου 2024 / 17:22

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμη την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης την ΔΙΑΔΕΥΑΚ, ο Σύλλογος Μόνιμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας επισημαίνει ότι η κατάσταση από πλευράς ύδρευσης τους τελευταίους δύο μήνες έχει φθάσει στο απροχώρητο.

Κάθε βράδυ από τις 24:00 και μετά κόβεται το νερό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα διαμερίσματα που βρίσκονται στους τελευταίους ορόφους των πολυκατοικιών της Παλαιάς Πόλης.

«Ζητάμε το αυτονόητο για μία ευρωπαϊκή πόλη το 2024, απρόσκοπτη ύδρευση όλες τις ώρες του 24ώρου χωρίς διακοπές και προβλήματα. Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι οι διακοπές νερού είναι επικίνδυνες και ως προς τα θέματα πολιτικής προστασίας, τι θα συμβεί αν υπάρξει πυρκαγιά στην Παλαιά Πόλη με το νερό κομμένο.

Τελευταία επισήμανση αλλά όχι λιγότερο σημαντική, είμαστε ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ σε οποιαδήποτε αύξηση των τιμολογίων νερού. Σε μια εποχή που η ακρίβεια μαστίζει τα πάντα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντέξουμε την οποιαδήποτε άνοδο των τιμολογίων. Σύλλογος Μόνιμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας».