Τον συνέλαβαν στο λιμάνι για παράνομη μεταφορά ξυλείας ελαιοδέντρων
Το συνολικό βάρος της ξυλείας ανέρχονταν σε 18.420 κιλά
ΚΕΡΚΥΡΑ. «Τσακωτό» έκανε το απόγευμα της Πέμπτης κλιμάκιο της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, έναν 44χρονο που επιχείρησε να μεταφέρει παράνομα από το λιμάνι ξυλεία ελαιοδέντρων για πώληση.
Ειδικότερα, στον έλεγχο που έγινε στο φορτηγό όχημα με επικαθήμενο κατά τη διαδικασία φόρτωσης σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο νέο λιμάνι, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 18.420 κιλά χωρίς ωστόσο να διαθέτει θεωρημένη άδεια μεταφοράς ξυλείας για πώληση.
Ο 44χρονος συνελήφθη από τους λιμενικούς για παράβαση του άρθρου 20 παρ. 34 του Ν. 3399/2005 (Ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), ενώ κατασχέθηκε το Φ/Γ με το επικαθήμενο.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ
Η Μαρία Μπαζδριγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος αρχικά σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και εν συνεχεία στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» υπηρετώντας το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ είχε τον συντονισμό ύλης σε έκτακτες ένθετες εκδόσεις για την εκπαίδευση. Τα έτη 2016 – 2017 υπήρξε διδάσκουσα στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ από το 2007. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά, ενώ είναι έγγαμη με δυο παιδιά.

