Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπιάγκης: «Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη»

ΜΠΙΑΓΚΗΣ
07 Ιουνίου 2024 / 13:59

"Στις 9 του Ιούνη δίνουμε ξεκάθαρη απάντηση κάνοντας πράξη το ύψιστο δικαίωμά μας να ορίζουμε τις ζωές μας εμβαθύνοντας τη δημοκρατία μας, συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΗΜ. ΜΠΙΑΓΚΗΣ). Η εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου αποτελεί μια πρόκληση για να καθορίσουμε με τη στάση και την ψήφο μας μια Ευρώπη προοπτικής, ασφάλειας, δίκαιης ανάπτυξης, αλληλεγγύης και ισχυρών θεσμών.  Υποχρέωσή μας να συμμετάσχουμε ενεργά στις σημαντικές αποφάσεις που καθορίζουν αποφασιστικά το ίδιο το μέλλον μας την ώρα που οι ακροδεξιές δυνάμεις του περιθωρίου δράττονται της ευκαιρίας και προκαλούν τις δημοκρατικές μας κατακτήσεις και τα ιδεώδη της Ευρώπης.

Το μήνυμα της κάλπης έρχεται σε μια περίοδο όπου η δημοκρατία μας συμπληρώνει αισίως 50 χρόνια. Στις 9 του Ιούνη καλούμαστε να ψηφίσουμε για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την κοινωνία και την οικονομία, τον πρωτογενή τομέα και την κλιματική κρίση, τις περιβαλλοντικές προκλήσεις και το κοινωνικό κράτος, για την προοπτική διαμόρφωσης εναλλακτικών συνθηκών διακυβέρνησης για τη χώρα μας υπερασπιζόμενοι πρώτιστα το δικαίωμά μας να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε σε μια Ελλάδα ίσως ευκαιριών, ανάπτυξης και προόδου. 

Στις 9 του Ιούνη δίνουμε ξεκάθαρη απάντηση κάνοντας πράξη το ύψιστο δικαίωμά μας να ορίζουμε τις ζωές μας εμβαθύνοντας τη δημοκρατία μας, συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για μια κοινωνία περισσότερο συμμετοχική, περισσότερο αξιοκρατική, περισσότερο ανθρώπινη με ισχυρές ανεξάρτητες αρχές και θεσμούς που θα λειτουργούν προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας δίνοντας φτερά και ελπίδα στα όνειρά μας για έναν καλύτερο κόσμο.

ΦΩΤΟ@ pixabay