Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προεκλογική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα: Μήνυμα ανατροπής από την Κατερίνα Νοτοπούλου (photos - video)

Κατερίνα Νοτοπούλου
05 Ιουνίου 2024 / 09:40

«Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουμε να δώσουμε από κοινού τη μάχη, για μια άλλη, κοινωνικά δίκαιη και αλληλέγγυα Ευρώπη, με περισσότερη Δημοκρατία, δικαιοσύνη, ελευθερίες και δικαιώματα»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέσσερις ημέρες πριν τις ευρωκλογές της 9ης Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλακάδα, με ομιλητές τους βουλευτές Κατερίνα Νοτοπούλου και Αλέκο Αυλωνίτη.

Στην ομιλία της η Κατερίνα Νοτοπούλου έκανε σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση μια σειρά από κοινωνικά προβλήματα. Τόνισε την ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, ενώ τον κατηγόρησε ότι αγνοεί τη δυστυχία των ανθρώπων, τη αδυναμία των ηλικιωμένων να ζήσουν με αξιοπρέπεια, τη δυσκολία των νέων να μείνουν στη χώρα και να φτιάξουν τη ζωή τους.

Στέλνοντας μήνυμα ανατροπής, έδωσε έμφαση στην κρισιμότητα των επερχόμενων Ευρωεκλογών αναφέροντας ότι αυτές θα κρίνουν το μέλλον και την προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια κρίσιμη ιστορική περίοδο.

«Θέλουμε μία Δημοκρατική, πράσινη Ευρώπη, μία Ευρώπη της αλληλεγγύης, της ασφάλειας, της εργασίας, της οικονομικής ανάπτυξης και σύγκλισης».

«Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουμε να δώσουμε από κοινού τη μάχη, για μια άλλη, κοινωνικά δίκαιη και αλληλέγγυα Ευρώπη, με περισσότερη Δημοκρατία, δικαιοσύνη, ελευθερίες και δικαιώματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

ΦΩΤΟ/VIDEO@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ