Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Yussef Dorkhom στην Κέρκυρα (video)

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
02 Ιουνίου 2024 / 15:05
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά την ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Παλαιστίνη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την αλληλεγγύη των Ελλήνων προς τον Παλαιστινιακό λαό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα του πρέσβη της Παλαιστινιακής αρχής στην Ελλάδα, Yussef Dorkhom. Ο πρέσβης, μετά τις συναντήσεις που είχε το πρωί του Σαββάτου 01/06 με τον Περιφερειάρχη Γ. Τρεπεκλή και το δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Στ. Πουλημένο, έδωσε το παρόν το βράδυ της ίδιας μέρα στο τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Ολύμπου, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του 19ου Πολιτιστικού- Αθλητικού Φεστιβάλ του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι περισσότερες ακαδημίες των αθλητικών σωματείων του νησιού. Ο Yussef Dorkhom, που επισκέφθηκε στο νησί ως προσκεκλημένος του ΕΣΥΝ απένειμε τα μετάλλια στους νεαρούς αθλητές.

Το πρωί της Κυριακής, βρέθηκε στο Εργατικό Κέντρο, όπου και ολοκληρώθηκε η επίσκεψή του στην Κέρκυρα. Κατά την ομιλία του μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Παλαιστίνη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την αλληλεγγύη των Ελλήνων προς το λαό της Παλαιστίνης.

 

VIDEO@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.