Παρασκευή 12.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελεύθερη πρόσβαση στην πλαζ Μον Ρεπό με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (VIDEO)

ΚΚΕ
30 Μαΐου 2024 / 12:26

"Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι, χωρίς αναμονή, η απόφαση αυτή να εφαρμοστεί, να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες ώστε να μην μείνει στα χαρτιά"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΚΕ). Ομόφωνη ήταν η απόφαση που πάρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την ελεύθερη και ακώλυτη πρόσβαση στην πλαζ του Mon Repo. Η συζήτηση προκλήθηκε μετά την εισήγηση του θέματος από την «Λαϊκή Συσπείρωση» ενώ πολύ σημαντική ήταν η παρουσία Συλλόγων και φορέων που τοποθετήθηκαν αλλά και δεκάδων ενδιαφερόμενων για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Η απόφαση που πάρθηκε δείχνει ότι η επιμονή, η οργάνωση και η ενεργή συμμετοχή του λαού μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα, να γίνουν βήματα βελτίωσης σε ζητήματα που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Η μαζική συμμετοχή του κόσμου στη συνεδρίαση αλλά και η δράση όλου του προηγούμενου διαστήματος  έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση αφού σε σχέση με την αντίστοιχη συζήτηση στην συνεδρίαση της λογοδοσίας η Δημοτική Αρχή προσάρμοσε τη θέση της.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι, χωρίς αναμονή, η απόφαση αυτή να εφαρμοστεί, να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες ώστε να μην μείνει στα χαρτιά. Εμείς ως «Λαϊκής Συσπείρωση» αλλά και οι φορείς και οι σύλλογοι της περιοχής θα πρέπει να το εξασφαλίσουμε αυτό. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

VIDEO@ ΚΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ