Τρίτη 25.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Πινακοθήκη του δήμου η πρώτη συνέλευση του Δικτύου Πόλεων "Ι. Καποδίστριας"

ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
22 Μαΐου 2024 / 10:17
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Τα προεδρεία του Δικτύου θα ασκούνται από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρώτη συνέλευση του Δικτύου Πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας" για τη διετία 2024-2025, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/05 στην Πινακοθήκη του Δήμου. Πρόεδρος ήταν ο Δήμαρχος  Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων Στέφανος Πουλημένος. Τα προεδρεία του Δικτύου θα ασκούνται από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στη συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι Δήμων που αποτελούν τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου. Εκ μέρους του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, εκτός του Δημάρχου, συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Φ. Αλαμάνος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κ.  Βουσολίνος.

Το Δήμο Αίγινας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Γ. Ζορμπάς, ενώ το Δήμο Αμμοχώστου, ο Αντιδήμαρχος Χ. Ζαννέττος. Παρών ήταν και ο υπεύθυνος του Δικτύου,  νομικός, Γ. Τσαντίρης.

Τα σημαντικότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αφορούσαν στη μελλοντική νομική μορφή του Δικτύου και την ενίσχυση ή και διεύρυνσή του, με ενσωμάτωση επιπλέον πόλεων, που σχετίζονται με τη  ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια.

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.