Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τροχαίο στη Βόρεια Κέρκυρα: Τραυματίστηκαν Βρετανοί που επέβαιναν σε «γουρούνα»

Τροχαίο
15 Μαΐου 2024 / 18:41
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τροχαίο ατύχημα είχαν δύο τουρίστες, το απόγευμα στη Βόρεια Κέρκυρα. Το ζευγάρι Βρετανών ηλικίας περίπου 55 - 60 ετών, επέβαινε σε τετράτροχο όχημα - ATV.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα βγήκε εκτός πορείας σε μια απότομη στροφή του δρόμου στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα Θιναλίου, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική με τρία οχήματα και 7 πυροσβέστες του Π.Κ. Θιναλίου, οι οποίοι κατάφεραν να ανασύρουν τον τραυματισμένο άνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει κατάγματα ενώ η γυναίκα έχει εκδορές.  

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Κέρκυρας για την παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξέταση της κατάστασής τους.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.