Πέμπτη 20.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας: Κάλεσμα στη διαμαρτυρία για την Παλαιστίνη

Εργατικό Κέντρο
13 Μαΐου 2024 / 18:28

Τρίτη 14/05 στις 18.00 στην Ανουντσιάτα

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ). Η Ιστορία έχει μία σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη, ως την Λευτεριά. Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ανουντσιάτα, την Τρίτη 14/05 στις 18.00 υψώνοντας φωνή αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Οι φρικαλεότητες του κράτους - δολοφόνου του Ισραήλ δεν έχουν τέλος. Η κλιμάκωση της τυφλής βίας που έχει σαν αποτέλεσμα το θάνατο χιλιάδων αμάχων και παιδιών με τις αποκρουστικές εικόνες απελπισίας, πόνου και θανάτου, συνεχίζεται αυτή τη φορά στη Ράφα! Η Γάζα έχει πνιγεί στο αίμα και ο Παλαιστινιακός λαός σφαγιάζεται από το Ισραήλ με τις ευλογίες των «συμμάχων» του ΗΠΑ - ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων που στήριξαν την εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών, που στηρίζουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντας εδώ και μήνες ως «αυτοάμυνα» την εξόφθαλμη γενοκτονία των Παλαιστινίων, που ματώνουν τον ελληνικό λαό για να δίνουν μισό εκατομμύριο την ημέρα για να πλέει η φρεγάτα Ύδρα στη Ερυθρά Θάλασσα, δεν ξεπλένονται.

Έχουν βάλει την σφραγίδα τους σε αυτή την φρίκη. Να τερματιστεί τώρα η ανείπωτη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος του Ισραήλ και τους συμμάχους του, ΗΠΑ - ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Δεν θα μείνουμε αμέτοχοι στην εν εξελίξει γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, ενώνουμε τη φωνή μας με το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό που εκδηλώνουν οι λαοί και η νεολαία σε όλο τον κόσμο, αυτό που φωτίζει τη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

■ Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

■ Να αποχωρίσουν τα Ισραηλινά στρατεύματα από την Λωρίδα της Γάζας

■ Να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος

■ Η Ελληνική Κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ

■ Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ύδρα». Τα χρήματα του ελληνικού λαού που δαπανά η Κυβέρνηση για τους πολέμους στην Ουκρανία, στην Παλαιστίνη, στην Υεμένη και όπου άλλου τα σφαγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ εξοντώνουν τους λαούς, να δαπανηθούν για τις ανάγκες του ελληνικού λαού στην Υγεία, την Παιδεία, την Πρόνοια, την Πολιτική Προστασία.

Photo: Pixabay