Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Στ. Κασσελάκη με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή

Στέφανος Κασσελάκης
03 Μαΐου 2024 / 11:53

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συναντήσεις με τις αυτοδιοικητικές Αρχές έχει σήμερα, Μεγ. Παρασκευή, το πρόγραμμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στην Κέρκυρα για τις μέρες του Πάσχα.

Το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στα Παλαιά Δικαστήρια. 

Ο Γιάννης Τρεπεκλής του έδωσε μια πλήρη εικόνα της Κέρκυρας και τον ενημέρωσε για ζητήματα όπως ο Τουρισμός και η φέρουσα ικανότητα, οι υποδομές και το προβληματικό οδικό δίκτυο ο Πολιτισμός, τα θέματα της Υγείας, την Παιδείας, το πρόβλημα της έλλειψης στέγης και άλλα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  συζητώντας για τον σημαντικό ρόλο του Ιονίου Πανεπιστημίου, δεν παρέλειψε να εκφράσει τον προβληματισμό του για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και την επίπτωση που θα έχουν στα δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ενημέρωσε επίσης τον Περιφερερειάρχη ότι πρόκειται να επισκεφθεί και το Αχίλλειο και να συζητήσει με τα σωματεία εργαζομένων.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν στέλεχη της Νομαρχιακής, αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ