Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε ειδική μονοθεματική συνεδρίαση του δημ. συμβουλίου πάει το ΣΒΑΚ

ΣΒΑΚ
11 Απριλίου 2024 / 10:29
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Αποσύρθηκε από την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αποσύρθηκε από τη χθεσινή ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου του θέμα του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας με τίτλο «Αποδοχή της Γ’ Φάσης της μελέτης Σ.Β.Α.Κ.»

Η αναβολή του θέματος έγινε μετά από συνεννόηση των επικεφαλής των παρατάξεων, δεδομένου ότι η ημερήσια διάταξη ήταν αρκετά μεγάλη και κρίθηκε ότι χρόνος δεν θα επαρκούσε για να συζητηθεί ένα σοβαρό θέμα που μάλιστα έχει προβληματίσει έντονα τους Μονίμους Κατοίκους Παλιάς Πόλης. 

Στην αρχή της συνεδρίασης ο Τάκης Μεταλληνός της παράταξης «Αλλάζουμε Ρότα» ζήτησε την αναβολή, ενώ ο Πρόεδρος Φώντας Αλαμάνος είχε ήδη ενημερωθεί από τον Δήμαρχο. 

Η συζήτηση του θέματος θα γίνει σε ειδική μονοθεματική συνεδρίαση, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί από το Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.