Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το 14ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κέρκυρας

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
30 Μαρτίου 2024 / 11:46
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Όπως και για όλα τα Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία της χώρας, για το σχολικό έτος 2024-25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκίνησε την Παρασκευή 29/03 η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία της χώρας. Τα ΠΕΙ.Σ. είναι σχολικές μονάδες, οι οποίες στοχεύουν στην υποστήριξη του πειραματισμού και της πιλοτικής εφαρμογής εκπαιδευτικών καινοτομιών στο εκπαιδευτικό σύστημα, σε τυχαίο δείγμα του μαθητικού πληθυσμού.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς /κηδεμόνες που επιθυμούν τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κλήρωση, για εισαγωγή στο 14ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κέρκυρας το σχολικό έτος 2024-25, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο με τους κωδικούς τους TAXISnet:

 Εισαγωγή στα Πρότυπα, Πειραματικά και Εκκλησιαστ ... - Gov.gr (www.gov.gr)

 μέχρι και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 23.59

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα προνήπια (έτος γέννησης 2020) της Π.Ε. Κέρκυρας ανεξαρτήτως διεύθυνσης κατοικίας. Απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή τους στο Νηπιαγωγείο που ανήκουν χωροταξικά, ώστε σε περίπτωση που δεν κληρωθούν να φοιτήσουν στο Νηπιαγωγείο πρώτης εγγραφής. Αριθμός εισακτέων προνηπίων : 12.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί δημόσια την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.