Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσό Βραβείο για το 14ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κέρκυρας στα Education Leaders Awards 2023

14ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κέρκυρας
07 Ιουλίου 2023 / 19:00
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το Νηπιαγωγείο βραβεύτηκε για την συνεργατική του δράση με το 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων και το 9ο Καλαμαριάς, η οποία είχε ως θέμα την παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο

ΑΘΗΝΑ. Το 14ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κέρκυρας παραβρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής την Δευτέρα 03/07, στην εκδήλωση απονομής των Education Leaders Awards 2023, όπου και παρέλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακής Εκπαίδευσης. Το Νηπιαγωγείο βραβεύτηκε για την συνεργατική του δράση με το 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων και το 9ο Καλαμαριάς, η οποία είχε ως θέμα την παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο και τίτλο «Τα Fake News… της αλεπούς».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

ΦΩΤΟ@FB 14ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.