Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία Αυλωνίτη επί της Πρότασης Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ
28 Μαρτίου 2024 / 10:14
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στην ομιλία του, κάλεσε τον υπ. Επικρατείας να κατονομάσει "τα συμφέροντα, που λέτε ότι κρύβονται πίσω από όλους εμάς που υπογράψαμε πρόταση δυσπιστίας"

ΑΘΗΝΑ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλ. Αυλωνίτης, πραγματοποίησε ομιλία στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας που κατατέθηκε από τους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας. Στην ομιλία του, κάλεσε τον υπ. Επικρατείας να κατονομάσει «τα συμφέροντα, που λέτε ότι κρύβονται πίσω από όλους εμάς που υπογράψαμε πρόταση δυσπιστίας. Γιατί δεν λέτε τα ονόματα και τα στοιχεία που έχετε; Απαντήστε κ. Βορίδη».

Επιπλέον, εξαπέλυσε επίθεση για την μη ανάληψη ευθυνών και το κρύψιμο πίσω από ασυλίες των εμπλεκόμενων, στο έγκλημα των Τεμπών, υπουργών ενώ σχολίασε καυστικά την εμφάνιση του πρ. υπουργού Καραμανλή στη Βουλή. «Γιατί χειροκροτήσατε τον κ. Καραμανλή; Του αξίζει βραβείο για όσα έγιναν;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επέκρινε δε την «εμμονή του Υπουργού Α. Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει «δυστύχημα» το έγκλημα των Τεμπών», αναρωτώμενος πως επιμένει σε τέτοια θέση όταν έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη κατηγορούμενοι και έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις.

Ολόκληρη η ομιλία του Αλ. Αυλωνίτη:

 

VIDEO@ΑΛ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.