Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις κάλπες το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας

ΕΚΚ
20 Μαρτίου 2024 / 13:23
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Ψηφίζουν για Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία στο Εργατικό Κένρο Κέρκυρας για την ανάδειξη Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και των δυο αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 9 το βράδυ. Μέχρι τη 1 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 30 άτομα σε σύνολο 68 αντιπροσώπων σωματείων.Οι αντιπρόσωποι ψηφίζουν με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και την κάρτα αντιπροσώπου που λαμβάνουν από τη γραμματεία του ΕΚΚ.

Δυο οι υποψήφιοι συνδυασμοί

Οι υποψήφιοι συνδυασμοί που κατέρχονται στις εκλογές είναι δυο. Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία με επικεφαλής τον Σταμάτη Πελάη και η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων με επικεφαλής τον Δημήτρη Παλούκο.

Η διαδικασία από το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες εξελίσσεται ομαλά. Υπενθυμίζεται ότι η θητεία του εννιαμελούς ΔΣ είναι τριετής και ξεκινάει μετά τη σύγκροτησή του σε Σώμα.  

 

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.