Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκπρόσωποι της ΔΙΑΔΥΜΑ στο Δημαρχείο Κεντρ. Κέρκυρας

ΔΙΑΔΥΜΑ
12 Μαρτίου 2024 / 13:26
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Διευθετήθηκε η εξόφληση των 700 χιλ. ευρώ - Συμμετοχή της ΔΙΑΔΥΜΑ στην εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος που θα διοργανώσει ο Δήμος στις 5 Ιουνίου, σε συνεργασία με σχολικές μονάδες του νησιού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση γνωριμίας, είχε σήμερα το μεσημέρι στο «Μαράσλειο», ο Δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος, με εκπροσώπους της Α.Ε. Διαχείρισης Απορριμμάτων  (ΔΙΑΔΥΜΑ) Κοζάνης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, διευθετήθηκε η εξόφληση της οφειλής του Δήμου ενώ δόθηκε η ευκαιρία, να συζητηθούν ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως:

1. Η εμπλοκή στη διαδικασία δημοπράτησης της μονάδας επεξεργασίας  απορριμμάτων Μ.Ε.Α.

2. Η προοπτική πρόταξης, της κατασκευής μονάδας επεξεργασίας βιοαποβλήτων (ΜΕΒΑ), σε συνδυασμό με την κατασκευή νέου κέντρου διαλογής ανακυκλώσιμων  υλικών ΚΔΑΕ.

3.  Η συμμετοχή της ΔΙΑΔΥΜΑ στην εκδήλωση για την παγκόσμια  ημέρα περιβάλλοντος, που θα διοργανώσει στις 5 Ιουνίου στην Πάνω Πλατεία  ο Δήμος μας, σε συνεργασία με σχολικές μονάδες του νησιού και τέλος οι διαδικασίες αξιοποίησης ενός μέρους ανακυκλώσιμων υλικών.

Οι εκπρόσωποι της ΔΙΑΔΥΜΑ, κάλεσαν τον Δήμαρχο να επισκεφτεί  τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κοζάνη και ο Δήμαρχος αποδέχτηκε την πρόσκληση. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Νεράντζης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. 
  

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.