Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χαρίτσης: "Να σπάσουμε τη λογική της αποχής και της ιδιώτευσης"

Από την Ιδρυτική Διάσκεψη της Νέας Αριστεράς
ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
03 Μαρτίου 2024 / 18:03
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοκληρώθηκε η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς

ΑΘΗΝΑ. Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 03/03 η Πανελλήνια Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

Μεταξύ άλλων, την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες του  Γαβριήλ Σακελλαρίδη, του Νάσου Ηλιοπούλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Χθες μίλησαν η Έφη Αχτσιόγλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Πέτη Πέρκα.

Στην ομιλία του στην τελευταία μέρα της Συνδιάσκεψης, ο Αλ. Χαρίτσης αφού ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της τριήμερης εκδήλωσης και αναφέρθηκε την μεγάλη συμμετοχή στις εργασίες της Συνδιάσκεψης, έθεσε ως στόχο την συμπερίληψη στη Νέα Αριστερά λέγοντας χαρακτηριστικά πώς πρέπει «να σπάσουμε την λογική της αποχής και της ιδιώτευσης», αλλά και ένα θετικό αποτέλεσμα στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Η Συνδιάσκεψη ολοκληρώθηκε με την έγκριση της Ιδρυτικής Διακήρυξης από τους αντιπροσώπους.

 

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.