Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και νέες κάλπες για πρόεδρο ζήτησε ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ
22 Φεβρουαρίου 2024 / 20:52
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σήκωσε το γάντι ο Κασσελάκης, απάντησε σε Τσίπρα και Πολιτική Γραμματεία

ΑΘΗΝΑ. Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησε η εισηγητική ομιλία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στ. Κασσελάκη, ο οποίος στη μεγαλύτερη διάρκειά της ασχολήθηκε με τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το κόμμα το οποίο οραματίζεται, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Παραδέχτηκε ότι «δεν υπάρχει ομοψυχία στο κόμμα αυτή τη στιγμή».

Ακολούθως, πραγματοποίησε ολομέτωπη επίθεση στην Πολιτική Γραμματεία, αναφερόμενος στο γεγονός ότι «βάζουν προθεσμία ευρωεκλογών σε ένα πρόεδρο μόλις τεσσάρων μηνών», ενώ προκάλεσε οποιονδήποτε «νομίζει ότι μπορεί μέσα σε τέσσερεις μήνες, ας έλθει να αναλάβει». Έθεσε ως ορίζοντα για να κριθεί τις επόμενες εθνικές εκλογές. Συμπλήρωσε ότι οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί στην Αριστερά, καθώς η ηθική της δεν της επιτρέπει κάτι τέτοιο και εξήγγειλε ότι το κόμμα θα πάει σε καταστατικό συνέδριο. «Νόμιζαν ότι είμαι του χεριού τους. Λάθος πρόσωπο» σχολίασε.

Απαντώντας και στην τοποθέτηση του Αλ. Τσίπρα που δημοσιοποίησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε τετραπλές κάλπες για: Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές, Συντονιστές, αλλά και Πρόεδρο λέγοντας ότι «τώρα θα δείτε τις ρίζες μου. Θα απευθυνθώ στα μέλη μας»

Κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε: «Είμαι έτοιμος. Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη. Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.