Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παράταση στις αιτήσεις για την «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»

ΕΣΠΑ
17 Φεβρουαρίου 2024 / 11:39
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η νέα ημερομηνία ορίστηκε για την Παρασκευή 22/03 στις 15:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως ενημέρωσε η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Ελένη Παπαναστασάτου, παράταση δόθηκε στην καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για τη δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων». Η νέα ημερομηνία ορίστηκε για την Παρασκευή 22/03 στις 15:00. Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αναφέρει συγκεκριμένα:

«Δημοσιεύθηκε στις 16.02.2024 από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, η τρίτη (3η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων», σύμφωνα με την οποία τροποποιείται η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης και ορίζεται η Παρασκευή 22.03.2024 και ώρα 15:00».

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.