Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Βουλή φέρνει ο Αυλωνίτης την ανάγκη παράτασης της κτηματογράφησης στην ΠΕ Κέρκυρας

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
02 Φεβρουαρίου 2024 / 16:08

Ζητά άμεσες ενέργειες, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των δύο επιστημονικών φορέων, του ΤΕΕ Κέρκυρας και του Δικηγορικού Συλλόγου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ) Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης, το θέμα της αναγκαίας παράτασης στην κτηματογράφηση Νομού Κέρκυρας καθώς και των δυσλειτουργιών που παρατηρήθηκαν στην μεταφορά και ψηφιοποίηση του αρχείου του Υποθηκοφυλακείου Επιλιμνίων.

Με Αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με συνημμένα τα αιτήματα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Κέρκυρας και του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, ο κ. Αυλωνίτης ζητά άμεσες ενέργειες, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των δύο επιστημονικών φορέων.

Ο βουλευτής υπενθύμισε επίσης τις υποσχέσεις που δόθηκαν κατά την τελευταία επίσκεψη στην Κέρκυρα του Υφ. κ. Κυρανάκη καθώς και τις προειδοποιήσεις και επιφυλάξεις που είχε καταθέσει στο δημόσιο διάλογο για το εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας ακινήτων στο Κτηματολόγιο.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ