Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πίτα της Ένωσης Περιθειωτών Φίλιππος Βλάχος

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΘΕΙΩΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
15 Ιανουαρίου 2024 / 09:55
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Σπύρο Συριώτη στον οποίο ευχήθηκαν καλή χρονιά με πρόοδο υγεία και πάντα τυχερός!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου «Ενωση Περιθειωτών Φίλιππος Βλάχος», σε μια αίθουσα γεμάτη από συγχωριανούς και φίλους. Ακολούθησε εορταστικό πρόγραμμα με την χορωδία υπό τις οδηγίες της μαέστρου Βέρας Χαρτοφύλακα και τους χορωδούς.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση,  ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αλεξάνδρα Μπαλού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Θεόδωρος Μαυρωνάς, Νίκος Καλούδης, Νίκος Χειρδάρης και Κώστας Ρούσσινος. Επίσης ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Περίθειας, Θύμ. Μεσίνης, και εκπρόσωποι συλλόγων. Χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας. Το Σωματείο ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους όσοι βοήθησαν στον μπουφέ,   τον Θωμά Σαλβάνο με τα κοκτέιλ του όπως επίσης και τον Παπά του χωριού. Ευχήθηκαν Καλή Χρονιά και όλοι να είναι καλά και του χρόνου να μην λήψη κανείς για να ανάψουν ξανά τα φανάρια των ευχών! (Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Σπύρο Συριώτη στον οποίο ευχήθηκαν καλή χρονιά με πρόοδο υγεία και πάντα τυχερός!)

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.